ΠΡΟΙΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο επεξεργασίας και λιανικών πωλήσεων τροφίμων.Διαθέτουμε ηλεκτρονικά ζυγιστικά συστήματα DIGI έκδοσης ετικέτας,με μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση τους σε δίκτυο την σύνδεση τους με Η/Υ την επισκευή και υποστήριξη τους.

Με την χρήση του προγράμματος των ζυγών DIGI LIBRA 2000, εγκαθιστούμε στο ίδιο δίκτυο με τους ζυγούς και ηλεκτρονικές ετικέτες DIGI INFOTAG στις ετικέτες των ραφιών και τις βιτρίνες των ψυγείων  για την αναγραφή όλων των απαραίτητων πληροφοριών τών ειδών όπως η αξία ,ο αριθμός παρτίδας για τα κηπευτικά, την χώρα προέλευσης του κρέατος κ.λ.π. 

Εγκαθιστούμε συντηρούμε και επισκευάζουμε βιομηχανικούς ζυγούς DIGI όλων των τύπων επιδαπέδιων εσωδαπέδιων απλών βαμένων ή πλήρως ανοξείδωτων,εναέριων ζυγών διακίνησης κρέατος όλων των τύπων(helm,σωλήνα,αλουμινίου) με μια ή δύο δυναμοκυψέλες.

Προγραμματίζουμε και συντηρούμε όλων των τύπων ζυγών DIGI με έκδοση ετικέτας.Εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε την εμπορική εφαρμογή PRISMA WIN σε κρεοπωλεία και την συνδέουμε με ζυγούς ετικέτας DIGI για τον πλήρη έλεγχο των πωληθέντων κρεάτων, ανάλογα με το είδος και την χώρα προέλευσης.

Διαθέτουμε υλικά συσκευασίας τροφίμων και αναλώσιμα κρεοπωλείου με καθημερινό πρόγραμμα παράδοσης εντός περιοχής Αττικής αλλά και την αποστολή τους σε όλη την Ελλάδα.Επίσης προμηθεύουμε τα κρεοπωλεία με καρυκεύματα μείγματα  μπαχαρικών και αρώματα με αξεπέραστες γεύσεις,υγρές μαρινάδες για την επεξεργασία κρέατος και την παραγωγή εύγευστων κρεατοσκευασμάτων.